ผลงานวิจัยตีพิมพ์ ปี 2552
เลือกปี พ.ศ. ที่ต้องการด้านล่าง
ผลงานวิจัยตีพิมพ์ระดับนานาชาติ
Antioxidant activity and lipid-lowering effect of essential oils extracted from Ocimum sanctum L. leaves in rats fed with a high cholesterol diet.
Suanarunsawat T*, Devakul Na Ayutthaya W, Songsak T, Thirawarapan S, Poungshompoo S. J Clin Biochem Nutr. 2009;45:1-8.
Inhibition of gastric acid secretion by Ya-Hom in isolated mouse whole stomach.
Chantharangsikul D, Thirawarapan SS, Bunyapraphatsara N, Suvitayavat W.* Asian Biomed 2009; 3(6): 663-673.
ผลงานวิจัยตีพิมพ์ระดับชาติ
Sappan wood extract used as preservative in chili paste.
Saraya S*, Temsiririrkkul R, Manamuti C, Wongkrajang Y, Cheewansirisuk C. Mahidol J Pharm. Sci 2009; 36(1-4): 13-21.
การศึกษาคุณภาพและพัฒนาสารสกัดพืชสมุนไพรพื้นบ้าน: สะทอน.
รุ่งระวี เต็มศิริฤกษ์กุล, ยุวดี วงษ์กระจ่าง, วงศ์สถิตย์ ฉั่วกุล, สุมาลย์ สาระยา, นงลักษณ์ เรืองวิเศษ, อุไรรัตน์ กาญจนขุนดี วารสารอาหารและยา 2552; 16(1): 53-64.