Department of Food Chemistry


Publication in year 2001


Please select year:

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999 | 1998 | 1997 | 1996 | 1995 | 1994 | 1993 | 1992 | 1991 | 1990 | 1989 | 1988 | 1987 | 1986 | 1985 | 1984 | 1983 | 1982 | 1981 | 1979 | 1978 | 1977 | 1976 | 1973 |


International Publication


การประเมินคุณภาพของผลิตภัณฑ์แคลเซียมเสริมที่มีจำหน่ายในประเทศไทย.
พจวรรณ ลาวัณย์ประเสริฐ, จงจิตร อังคทะวานิช ,พิสมัย ทิพย์ธนทรัพย์ ,สุรินทร์ อยู่ยง ,สรวิศ โพธิกิจ. วารสารเภสัชกรรมโรงพยาบาล 2544; 11(1): 36-47



National Publication


Characterization and servival after lyophilization of Lactobacillus strains 51, 71 and S14 during storage in formulated capsules.
Wiwat C, Pongpan A, Rungvejhavuttivittaya Y, Kaewkaukul N, Wongsubin S, Tungrugsasut W. Thai J Biotechnol 2001; 3(1): 26-33

General Information Staff Information Publication Presentation

Faculty of Pharmacy, Mahidol University.

447 Sri-Ayuthaya Road, Rajathevi, Bangkok 10400, THAILAND
Designed & Developed by Department of Information Technology, Faculty of Pharmacy, Mahidol University.
Copyright © 2013-2020
 

We use Cookies

This site uses cookies to personalise your experience and analyse site traffic. By Clicking ACCEPT or continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.