เพื่อพัฒนาเว็บไซต์ให้ดียิ่งขึ้น โปรดสละเวลา 1 นาที ในการตอบแบบสอบถามจากเรา Click !!

Free Webinar: Innovation and Commercialization in Healthcare Research

Faculty of Pharmacy, Universiti Kebangsaan Malaysia is delighted to share and invite you to join its free webinar entitled Innovation and Commercialization in Healthcare Research. It will be hosted on May 23rd, 2022, during 02.30 pm - 04.00 pm (GMT +8) via the Cisco Webex.

In this seminar, Prof. Ian Wong, an invited speaker of this event, will share his experience and insights on executing innovation in healthcare research and its commercialization.

Register at https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS9nkySdROIzR8LXnv-lVaJuFtNtcxyorXjV8PDqc4zrvKzg/viewform?usp=pp_url

สัตว์เลี้ยงกับยา 1 นาทีที่แล้ว