เครือข่าย ASEA-UNINET ประชาสัมพันธ์ทุน Bernd Rode Award 2020/2021 เพื่อสนับสนุนการวิจัยระหว่างสถาบันอุดมศึกษาในยุโรปและเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ จำนวน 3 ประเภท
1. Junior (Individual contributions conducted within the framework of ASEA-UNINET, by applicants up to 5 years after completion of their PhD studies)
2. Senior (Individual contributions, including all publications and projects carried out in the framework of ASEA-UNINET, by applicants over the period of 5 years after completion of their PhD studies)
3. Project-based collaborative research conducted in the framework of ASEA-UNINET

ผู้สนใจสามารถสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ asea-uninet@oead.at
หมดเขตรับสมัครภายในวันที่ 31 มีนาคม 2564

ยาต้านมะเร็ง 1 นาทีที่แล้ว